Menu
MENU

Moment

WOMEN'S SHORTS PINK GLOW

SKU: 60202221

Moment shortsen kan enkelt tas av og på med glidelåser i siden, og den er laget for å holde deg varm og tørr.

  • Zip-on zip-off
  • Polartec Alpha™ holder kroppen tørr
  • Lomme i front

* Påkrevde felt

1 499,-
1 499,-

Lagerstatus: På lager 48 timers levering


 |  Fri frakt over 1500,-  |  Sendes innen 24 timer på virkedager | 


 

Produktbeskrivelse

Detaljer

Med den samme unike blandingen av Schoeller Spirit og Polartec Alpha™ du finner i jakkene Impulse og Rapid, er Moment en treningsshorts som transporterer fukt videre bort fra laget under, samtidig som den beskytter deg mot været. Materialvalget er gjort med utgangspunkt i funnene fra Thermal Body Mapping™.

YKK-glidelåsene på begge sidene av shortsen gjør den enkel å ta av og på selv om den er utenpå andre plagg, og uten at du trenger å ta av sko.

Alle våre mellomlag er i HiVis farger, det vil si at klærne våre er designet med materialer i de fargene som forsvinner sist når dagslyset blir borte. Dette er viktig når du er i skogen eller i løypene, der refleks ikke har noen effekt.

Produktomtaler
Reviews
STØRRELSESGUIDE

Velg riktig størrelse først som sist

Vår kleskolleksjon er designet for å passe perfekt til kroppen din. Bruker du vanligvis medium størrelse er det store sjanser for at du blir fornøyd med samme størrelse i vårt treningstøy også. For å sikre at du blir 100% fornøyd med treningstøyet vårt er det viktig at du benytter riktig størrelse på kroppen. Benytt derfor vår størrelsesguide for å finne din beste passform. Dersom du faller mellom to størrelser anbefaler vi at du går ned på størrelse.

Baselag

Mellomlag

Ytterlag