Menu
MENU

Tempo

WOMEN'S JACKET PINK GLOW

SKU: 60302141

Jakken er laget med et front-panel som beskytter deg fra vann og vind, samtidig som det slipper ut varme og fukt.

  • Polartec NeoShell™ vind- og vannavstøtende front
  • Polartec Power Stretch™ ventilerende ryggpanel
  • YKK glidelåser på armene og i front

* Påkrevde felt

2 999,-
2 999,-

Lagerstatus: På lager 48 timers levering


 |  Fri frakt over 1500,-  |  Sendes innen 24 timer på virkedager | 


 

Produktbeskrivelse

Detaljer

Den perfekte jakken for trening i kulde og krevende vær. Det kan være vanskelig å kle seg for slike forhold når man også skal være i høy aktivitet, derfor har vi brukt Polartec NeoShell® i front av jakken. Polartec NeoShell® er et vind- og vannavstøtende materiale som samtidig frigjør overskuddsvarme så du ikke blir overopphetet. Materialvalg er gjort med utgangspunkt i Thermal Body Mapping™. Jakken har også fantastiske pusteegenskaper. YKK-glidelåser på ermene gir enkel tilgang til hansker og klokke.

Ryggpanelet er laget i Polartec Power Stretch® for å trekke fuktighet fra lagene under, samt bidra til luftsirkulasjon og stabilisering av temperatur.

Produktomtaler
Reviews
STØRRELSESGUIDE

Velg riktig størrelse først som sist

Vår kleskolleksjon er designet for å passe perfekt til kroppen din. Bruker du vanligvis medium størrelse er det store sjanser for at du blir fornøyd med samme størrelse i vårt treningstøy også. For å sikre at du blir 100% fornøyd med treningstøyet vårt er det viktig at du benytter riktig størrelse på kroppen. Benytt derfor vår størrelsesguide for å finne din beste passform. Dersom du faller mellom to størrelser anbefaler vi at du går ned på størrelse.

Baselag

Mellomlag

Ytterlag