Menu
MENU

PRESSE- og MARKEDSMATRIELL

Er du journalist og vil vite mer om Rottefella, våre produkter, hvilke utøvere som går på våre bindinger eller hvordan vi utvikler og produserer noen av verdens beste utendørsprodukter? 

Kontakt oss på support@rottefella.no. eller 32 79 25 20, så hjelper vi deg så raskt vi kan.

Pressemeldinger finner du under:

Rottefella MOVE Race

Rottefella Xplore

Rottefella Rollerski Lock

Trenger du bilder av bindingene våre, klikk på linken til Dropboksen.

Se også våre profiler i sosiale medier:

Facebook: www.facebook.com/rottefella 
Instagram: www.instagram.com/rottefella

Kontakt oss på support@rottefella.no for å få tilsendt bilder du ikke finner i Dropboksen.

 


 

KUNDESERVICE

Har du spørsmål om noen av Rottefellas produkter? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

 

NYE LOKALER

Vi har flyttet inn i helt nye lokaler på Kjellstad. Vi gleder oss over å kunne ta imot besøk igjen av våre kunder og partnere når smittevernsreglene tillater det. Inntil da vil vi kun kunne ta imot besøk etter avtale.

 

ÅPNINGSTIDER

På grunn av COVID-19 tar vi kun i mot besøk etter avtale. 

 

  

Telefon: 32 79 25 20

Epost: support@rottefella.no

 

Rottefella AS

Ringeriksveien 70

3414 Lierstranda


 

KJØPSBETINGELSER

Bestilling

Vi ber deg påse at du har fått med deg riktig vare i ønsket mengde i handlekurven, før du går videre til betaling.

Priser

Alle priser på rottefella.no er inkludert merverdiavgift. Vi tar forbehold om feil på priser og andre tekniske feil på siden. Ser du feil i priser eller har spørsmål, kontakt oss på support@rottefella.no.

Betaling

Når du handler hos Rottefella kan du betale med kredittkort eller faktura. Vår samarbeidspartner på betaling er Klarna. Ved kort- og kredittkjøp må du i følge norsk lov være 18 år.

Frakt

Handler du for mer enn kr 1500, spanderer vi frakten. Hvis du handler for under kr 1500, kommer frakt på kr 79 i tillegg til prisen for varene. Dette vil bli lagt til i ordren før du legger inn betalingsinformasjon.

Leveranser

Alle ordre sendes normalt med Posten, og leveringstiden er normalt 2-3 virkedager avhengig av leveringsadresse. Vi leverer til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. 

Du vil motta en hentemelding når pakken er klar for avhenting ved ditt lokale postkontor eller post i butikk. Denne mottar du på SMS og/eller e-post. Dersom du ikke henter pakken innen fristen som blir angitt fra Posten, vil forsendelsen gå i retur til oss. Du vil da bli belastet med et gebyr på kr 299,- for å dekke kostnadene dette medfører for oss ved administrasjon, frakt og håndtering av returforsendelsen.

 


 

Bytte og retur

Vi vet at det å handle på nett ikke alltid svarer til forventningene, og noen ganger er ikke det du bestiller akkurat slik du hadde tenkt deg. Du har rett til å angre kjøpet og returnere varen innen 14 dager fra du mottok forsendelsen, og du vil da få refundert beløpet du har betalt ved kjøp av varen. Kontakt oss gjerne om dette på support@rottefella.no, eller på telefon 32 79 25 20 innenfor våre åpningstider.

Varer som returneres må være ubrukte og uskadet og de må sendes tilbake til oss i hel original emballasje sammen med korrekt utfylt returskjema.

Ved retur av varer til oss står du selv ansvarlig for å dekke returfrakten. Vi kan dessverre ikke motta varer som sendes i postoppkrav. Det anbefales at du tar vare på forsendelseskvitteringen inntil returforsendelsen er mottatt og behandlet hos oss. Vi prøver å behandle alle returer i løpet av 7 virkedager fra vi har mottatt pakken. Du vil få beskjed fra betalingsleverandør (Klarna) når ditt beløp blir refundert.

Om du har behov for å bytte til samme vare i en annen størrelse, vil vi hjelpe deg så langt vi har varer tilgjengelig, og vi spanderer da returfrakten. Ta kontakt med oss på e-post post@rottefella.no, eller på telefon 32 79 25 20 innenfor våre åpningstider. Du kan benytte deg av denne muligheten innen 14 dager fra du mottok forsendelsen.

Garanti

På alle våre skibindinger har vi 5 års garanti. Hvis du opplever problemer med produkter du har kjøpt fra oss, ta kontakt, så prøver vi å løse det.

Reklamasjon

Hvis produktet du har mottatt skulle være skadet eller defekt, eller på annen måte ikke samsvarer med den beskrivelsen vi har gitt, ber vi deg ta kontakt med oss på support@rottefella.no.

Rottefella er et norsk selskap, og foreløpig selger vi bare til kunder i Norge. Dermed følger vi selvfølgelig også norsk lov.

Montering av produkter

Det følger med bruksanvisning og monteringsanvisning til alle Rottefellas skibindingsprodukter. I tillegg finner du denne produktinformasjonen på Rottefellas nettsider.

Forbehold

Vi er opptatt av å gi våre kunder så korrekt informasjon som mulig. Vi må imidlertid ta forbehold om at det kan forekomme feil i tekster, priser og andre opplysninger, hvilket kan medføre at vi ikke vil kunne levere i henhold til informasjonen som er gitt på våre websider, i vår markedsføring eller på annen måte.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere hele eller deler av en bestilling dersom et produkt skulle være utsolgt. I slike tilfeller vil vi gi beskjed om hva vi kan tilby som alternativ. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir, eller kansellere bestillingen.


 

Personvern

I likhet med de fleste andre nettsteder, samler vi i Rottefella inn data om bruk, trafikk og hendelser på våre nettsider. Informasjonen vi henter inn misbrukes selvfølgelig ikke, og vi deler ikke informasjonen din med andre. Nettstatistikken bruker vi til å drive nettsidene, og for å gi deg en bedre opplevelse neste gang du besøker Rottefella. Dataene brukes også til å opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av www.rottefella.no.

Vi bruker ikke dataene til å identifisere individuelle besøkende, men samler inn følgende om de som besøker våre nettsider:

  • IP-adresse
  • Nettleser (Chrome, Safari, Internet Explorer etc.)
  • Operativsystem (Windows, Apple etc.)
  • Geografisk plassering
  • Sider som er besøkt

Rottefella er et norsk selskap, og vi forholder oss dermed til norsk lov, også på nettsidene våre. Personopplysningsloven (https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2000-04-14-31) regulerer hvilke personopplysninger Rottefella kan lagre og hvordan vi kan forvalte denne informasjonen. I tillegg gir blant annet markedsføringsloven (https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2009-01-09-2) og regnskapsloven (https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1998-07-17-56) retningslinjer for hvordan informasjon som kan knyttes til en person, skal behandles.