Menu
MENU

Dynamic

MEN'S ROUND NECK FIERY RED

SKU: 6010110400

Et varmere baselag i Polartec Power Wool™ som har fordelene av å kunne transportere fukt bort fra kroppen.

  • Polartec Power Wool™ holder deg tørr
  • Polartec Power Stretch™ holder på fasongen
  • Forhindrer vond lukt

* Påkrevde felt

1 299,-
1 299,-

Lagerstatus: På lager 48 timers levering


 |  Fri frakt over 1500,-  |  Sendes innen 24 timer på virkedager | 


 

Produktbeskrivelse

Detaljer

Dynamic Round Neck er en tykkere overdel i baselaget, perfekt når det er ekstra kaldt ute eller treningen er mer moderat. Den er laget med utgangspunkt i Thermal Body Mapping™ og er utviklet på kroppens premisser. Polartec Power Wool™ hjelper kroppen å holde seg varm og tørr, mens Polartec Power Stretch™ øker kompresjon og bidrar til å bevare klærnes fasong.

Som alle våre overdeler er den designet med et integrert ryggpanel for transport av fukt. Om du bruker flere overdeler fra Rottefella utenpå hverandre, vil disse jobbe sammen for å transportere fukt bort fra kroppen og holde deg tørr.

Produktomtaler
Reviews
STØRRELSESGUIDE

Velg riktig størrelse først som sist

Vår kleskolleksjon er designet for å passe perfekt til kroppen din. Bruker du vanligvis medium størrelse er det store sjanser for at du blir fornøyd med samme størrelse i vårt treningstøy også. For å sikre at du blir 100% fornøyd med treningstøyet vårt er det viktig at du benytter riktig størrelse på kroppen. Benytt derfor vår størrelsesguide for å finne din beste passform. Dersom du faller mellom to størrelser anbefaler vi at du går ned på størrelse. 

Baselag

Mellomlag

Ytterlag