Menu
MENU

Rottefella tar 90 år med utendørserfaring et skritt videre.

I 1927 skapte den norske ingeniøren og oppfinneren Bror With den første tåbindingen. Bindingene brukte han i et skirenn hvor daværende Kronprins Olav var til stede. Tronarvingen tok en titt på de uvanlige bindingene, og spurte Bror hva i all verden han hadde på skiene. Oppfinneren svarte raskt: «Å, det er bare et par rottefeller jeg plukket opp i jernvarehandelen» Bindingen ble vellykket, og navnet «Rottefella » var en realitet.

Nå tar vi kunnskapen og erfaringene våre et skritt videre, og lanserer en kleskolleksjon som er designet for at du skal kunne holde deg behagelig varm ved alle utendørsaktiviteter, fra langrenn og turer i fjellet til spaserturer eller løping. Å trene utendørs gir en rekke helsefordeler, og i Rottefella har vi troen på at de som gleder seg over å være ute nyter livet på en enda bedre måte.

Når det er sagt, så vet vi også at det kan være utfordrende å kle seg for utendørsaktiviteter. Det heter seg at ”det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær”, og med dette i bakhodet har vi utviklet tøy som er skreddersydd for å holde deg varm, tørr og synlig, uansett vær og temperatur. Å være utendørs er en del av den norske arven vi i Rottefella viderefører. Mesteparten av vår erfaring kommer fra å utvikle verdensledende bindinger for langrenn og telemark, men samtidig har vi testet våre produkter utendørs i flere årtier, og vet hva som skal til for å holde varmen. Dette er en del av vår historie og arv, og dette skal vi jobbe med i fremtiden.