Menu
MENU

Xplore by Rottefella

Rottefella Xplore – Innovasjon innen fjellskiutstyr som gir økt skiglede og nye opplevelser. Rottefella Xplore™ gir bedre bevegelighet ved gange og mer stabilitet – en generelt bedre skiopplevelse bortover, oppover og nedover på fjellet og ute i skogen, særlig utenfor løypene. Opplev ditt nærområde på en helt ny måte. Oppdag mer og oftere med Rottefella Xplore™

OFF-Track

Rottefella Xplore Off-Track bindingen gir bedre mobilitet ved gange i alle typer terreng og økt stabilitet ved nedoverkjøring.

SÅLE

Rottefella Xplore sålen er anti-skli, mer fleksibel og stabil. Rotasjonspunktet er flyttet bakover, så nær foten som mulig. Dette gir bedre mobilitet og komfort, i tillegg til en mer naturlig gangfølelse.

Xplore image Xplore image

Xplore Rottefella Xplore Rottefella

Xplore Rottefella

OPPLEV DITT NÆROMRÅDE PÅ EN HELT NY MÅTE. OPPDAG MER OG OFTERE MED ROTTEFELLA XPLORE™

TILLEGGSUTSTYR

Vi har utviklet tilleggsutstyr som øker skigleden og kjøreegenskapene. Flexen er en fleksibel pute som gir bøyemotstand og god kontroll på skiene. Bindingen komme med en allsidig utskiftbar flex, designet for å gi en god brukeropplevelse. Du kan tilpasse bindingen til terrenget ved å bytte denne flexen med en Hard Flex eller en Free Pivot Plate.

Xplore hard flex

XPLORE HARD FLEX

Bytt flexen i fronten av skoen i bindingen med Rottefella Xplore™ Flex Hard så får du økt motstand mot skoen og mer kontrollert nedkjøring.

Les mer

Xxplore free pivot plate

XPLORE FREE PIVOT PLATE

Bytt flexen i fronten av skoen i bindingen til Rottefella Xplore™ Free Pivot plate for friere rotasjon og mer komfortabel gange i bratt terreng og bortover med pulk.

Les mer

Xplore Leash

Xplore Leash

Fangreimen er en lett håndterbar, driftssikker og funksjonell skistopper.

Les mer

Rottefella xplore - En innovasjon innen fjellskiutstyr som gir økt skiglede og nye opplevelser

Skisko med Xplore

Alfa og Alpina har støvler tilpasset Rottefella Xplore bindingssystemet. Sålen er konstruert slik at den er mer fleksible vertikalt og stivere horisontalt og sammen med bedre ankelstøtte i støvlene, gir det trygge og stabile nedoverkjøring, bedre mobilitet og komfort bortover, og lettere gange i oppoverbakker.

Alpina LES MER

Alfa LES MER

Alfa LES MER

Alfa LES MER

Alfa free
Alfa skaget
Alfa vista
Alpina

“Helt rått! Dette er den største nyheten i fjellski verdens-univers på i hvert fall 2000 år 😉 !”
Aleksander Gamme