Menu
MENU

MOVE™ System TIL alle plattformer

Rottefella MOVE™ System er det eneste bindingssystemet du kan justere for bedre feste og glid uten å ta av deg skiene. Dette har vi lyst til å dele med alle. Derfor har vi designet adaptere som gjør at MOVE™ passer på alle ski, både nyere og eldre. Adaptere ligger i de forskjellige MOVE™ kittene. Nedenfor finner du de forskjellige monterings- platene som er tilgjengelige i dag. Finn monteringsplaten som er på skiene du har, eller ønsker å kjøpe, og velg kittet som passer. I løpet av minutter kan du selv enkelt montere MOVE™ på skiene dine, og oppleve en ny glede ved skituren.

VELG RIKTIG MOVE™ KIT

Uansett hvilken ski du velger å kjøpe eller allerede har, kan du bruke MOVE™ for en bedre skiopplevelse. Velg MOVE™ Switch for bedre feste og glid, MOVE™ Race om du vil få maks glid på sekunder eller MOVE™ Tune for å finjustere etter terreng og snøforhold.

KLIKK OG KJØP MOVE™ SWITCH KIT

KLIKK OG KJØP MOVE™ RACE KIT

KLIKK OG KJØP MOVE™ TUNE SKATE KIT

IFP* MONTERINGSPLATE + IFP ADAPTER

Product photo

Nyere ski fra Fischer og Rossignol har premonterte IFP* monteringsplater. Skal du bruke MOVE™ på disse skiene, velger du MOVE™ for IFP* - den med grønn fargekode. Dette gjelder både for felleski og smøreski..

KJØP MOVE™SWITCH KIT HER
IFP* MONTERINGSPLATE

RMP MONTERINGSPLATE + RMP ADAPTER

Product photo

På ski fra Salomon og Atomic velger du MOVE™ Switch for RMP eller MOVE™ Race for RMP. Disse kommer enten med ferdigmonterte RMP monteringsplater eller uten plater i det hele tatt. Hvis skiene er uten RMP monteringsplater, kan du enten montere dem selv eller be butikken om å gjøre det. Skiene har forborede hull, så monteringen går i en fei.

KJØP MOVE™SWITCH KIT HER
RMP MONTERINGSPLATE

NIS 1.0 MONTERINGSPLATE + NIS 1.0 ADAPTER

Product photo

Siden 2004 har de fleste ski fra Madshus, Fischer og Rossignol vært en del av NIS systemet. På disse skiene velger du MOVE™ for NIS 1.0 med rosa fargekode.

KJØP MOVE™SWITCH KIT HER
NIS 1.0 MONTERINGSPLATE

NIS 3.0 MONTERINGSPLATE MED MOVE INTERFACE

Product photo

NIS 3.0 er en videreutvikling av NIS 2.0, og passer de aller nyeste skiene fra Madshus, Peltonen og Kästle. Prinsippet er det samme – du trenger ingen adapter, velg MOVE™ for NIS 2&3 og skyv bindingene rett på.

KJØP MOVE™SWITCH KIT HER
NIS 2.0 MONTERINGSPLATE

ROTTEFELLA MONTERINGSPLATE MED MOVE INTERFACE

Product photo

Rottefella Monteringsplate passer alle Salomon og Atomic ski med pre-boret hull. Prinsippet er det samme – du trenger ingen adapter, velg MOVE™ for NIS 2&3 og skyv bindingene rett på.

KJØP MOVE™SWITCH KIT HER
NIS 3.0 MONTERINGSPLATE