Menu
MENU

Rottefella MOVE™ System

Never StopJust Switch

Med Rottefella MOVE™ System har vi utviklet det vi mener vil gi deg den beste opplevelsen i skisporet. Vi vet at godt feste og god glid er helt avgjørende. Vårt nye bindingssystem er det eneste på markedet som enkelt lar deg “gire om” uten å ta av deg skiene.

Discover move –

GLID
Vri MOVE™ Switch mot klokken i front av bindingen for å flytte bindingen bakover for bedre glid uten å ta av deg skiene. Du kan “gire om” med Move™ Switch så mange ganger du ønsker i løpet av turen etter forholdene – med litt øvelse kan du til og med gjøre det i fart!
FESTE
Vri MOVE™ Switch med klokken i front av bindingen for å flytte bindingen forover for bedre grep uten å ta av deg skiene. Du kan “gire om” med Move™ Switch så mange ganger du ønsker i løpet av turen etter forholdene – med litt øvelse kan du til og med gjøre det i fart!
 

Find your move –

 

NIS 2.0

Med NIS 2.0 kan “gire om” uten å ta av deg skiene, fremover for bedre feste og bakover for bedre glid. Alt du trenger å gjøre, er å vri MOVE™ Switch. NIS 2.0 er rigget for å ta imot fremtidige innovasjoner fra Rottefella.

 

NIS 1.0

Monteringsplaten NIS 1.0 fra Rottefella ble solgt premontert på de fleste ski fra 2007 til 2015. Har du NIS 1.0 monteringsplate på skiene dine kan du montere Move™ Switch Kit for NIS 1.0.

 

RMP

RMP monteringsplate passer til Salomon og Atomic ski med preboret hullmønster. Med RMP monteringsplate på skiene dine kan du montere Move™ Switch Kit for RMP.

 

IFP*

Har du Fischer ski fra 2016/2017 eller senere, så har du mest sannsynlig en IFP* monteringsplate på skiene. Med IFP* monteringsplate kan du montere MOVE™ Switch Kit for IFP*. *IFP is the property and technology of Fischer Sports Gmbh.

Oppgrader med 3 enkle grep

Finn frem til hvilken monteringsplate du har på skiene dine, velg riktig MOVE™ Switch Kit og følg monteringsanvisningen eller se monteringsvideo.

Oppgrader med 3 enkle grep

Finn frem til hvilken monteringsplate du har på skiene dine, velg riktig MOVE™ Switch Kit og følg monteringsanvisningen eller se monteringsvideo.