Menu
MENU
Banner av mann som tar pullups.

Samarbeidspartnere


Polartec® er en amerikansk utvikler, produsent og markedsfører av materialer. Produktene til Polartec® spenner fra lette baselag og isolasjonslag til ekstrem værbeskyttelse og brukes av flere av de ledende klesmerkene i verden.

Schoeller Textil AG er en stoffprodusent med hovedkvarter i Sveits. De spesialiserer seg på bærekraftig utvikling og produksjon av innovative tekstiler og tekstil-teknologi, noe de er markedsledende på i nisjemarkeder verden over. Selskapet har røtter som strekker seg helt tilbake til 1896.

Bluesign-systemet er en løsning for bærekraftig tekstilproduksjon. Det fjerner farlige substanser helt fra starten av produksjonsprosessen. Bluesign setter og kontrollerer standardene for miljøvennlig og trygg produksjon. Dette gjør ikke bare at sluttproduktet møter strenge krav til forbrukersikkerhet, det gjør også at forbrukeren kan være sikker på å få et bærekraftig produkt. Vi bruker så mye som mulig av de Bluesign-sertifiserte materialene i våre produkter.

YKK er en festeprodusent med base i Japan. De er internasjonal markedsleder på glidelåser og leverer kvalitetsprodukter til alle deler av klesbransjen.