Menu
MENU

Thermal Body Mapping™

Thermal Body Mapping™ - Alt starter med kroppen

Vi har brukt Thermal Body Mapping™ for å kartlegge hvordan kroppen fungerer når du trener, og hvilke krav forskjellige deler av kroppen har. På bakgrunn av funnene fra varmekamera har vi utviklet en treningsskolleksjon med tre lag som jobber sammen, skreddersydd for perfekt utendørstrening. Under kan du lese om de fem viktigste egenskapene ved våre produkter.

Kompresjon

KOMPRESJON

ØK PRESTASJONEN Kompresjon på de rette stedene gir en bedre opplevelse og et bedre resultat av treningsøkten. Vi har kompresjonsmaterialer der du trenger det for å unngå hevelser og stølhet.

Isolasjon

ISOLASJON

HOLD TEMPERATUREN Rett temperatur er essensielt, både for komfort og prestasjon, når du trener. Like viktig som å ikke bli overopphetet er det å ikke bli kald, derfor har vi plassert isolasjonspaneler der det trengs mest.

Fukttransport

FUKTTRANSPORT

HOLD DEG TØRR Trener du hardt trenger du plagg som holder deg tørr. Derfor har vi plassert materialer som effektivt frakter fukt bort fra der du produserer mest svette. Vi har også et ryggpanel på alle overdeler slik at fukt kan transporteres effektivt mellom plaggene.

Ventialsjon

VENTILASJON

FRIGJØR VARME Det å holde kroppen i riktig temperatur når du trener er viktig for både komfort og prestasjon. For å unngå at du skal overopphetes har vi plassert ventilasjonspaneler der det er behov for det.

VÆRBESKYTTELSE

UTFORDRE NATUREN Om man trener utendørs er været alltid en faktor, da trenger du klær som er laget for det. Vi bruker avanserte materialer som er laget for å holde været ute, samtidig som det ikke går utover komfort og kvalitet.